Video

Het gevoel dat je wilt uitstralen in beelden.

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. In 30 seconden kan je veel doeltreffende informatie kwijt.

Video brengt ieder gevoel over

Het maken van een video of bedrijfsfilm begint bij een goed uitgeschreven script.
Welk verhaal moet er verteld worden wat kunnen we in beeld brengen, dat zijn zo de eerste vragen.

Zo GEBEURD heeft die kennis en ervaring binnen het team. Bij het schrijven van het script de opname, casting, lokatie en editing.
We leveren complete videoproducties in alle gewenste codecs, formats, containers en settings.
Toepasbaar en geschikt voor vertoning op ieder medium en in HD breedbeeldkwaliteit.

Viral Principe

Een viral is een video of animatie, die zich als het ware vanzelf verspreid via het internet. Mensen vinden de viral  de moeite waard om deze door te sturen. Dat kan onder andere via bestaande sociale media, weblogs of email.
Een viral kan hierdoor met een relatief lage investering in korte tijd een groot bereik realiseren.

Een viral video laten maken

Een viral maak je niet zomaar zelf, een viral ontstaat. Het is niet geheel te voorspellen of een viral video aanslaat en een succes wordt of niet. De video moet sowieso één of meerdere van de volgende elementen bevatten: bijzonder, knap, schokkend, schattig, actueel of heel grappig.

ZoGEBEURD maakt video en animaties viral. Met de juiste ideeën en ingrediënten in huis voor een av productie, die genoeg potentie heeft om uit te groeien tot een viral.

Onze werkwijze:

1. Inventarisatie

Wat voor soort film is het? Voor wie? Wat willen wij bereiken? We bespreken een aantal voorbeelden van hoe er uit kan komen te zien.

2. Offerte

Na inventarisatie maken wij een basisconcept uit en versturen wij een passende offerte. Na akkoord beginnen we met het productieproces.

3. Pre-Productie

We werken in overleg het concept en/of script verder uit en wordt het voor beide partijen duidelijk hoe de video er uit komt te zien.

4. Productie

Tijdens de draaidag(en) wordt de video opgenomen. De crew bestaat gewoonlijk uit: cameraman, regisseur en geluidsman.

5. Post-Productie

Bij de montage hoort vormgeving, muziek en animatiewerk. Met minimaal één viewing is er ruimte voor feedback van de klant.

6. Oplevering

In de eindfase leveren we de video op. Meestal als online video in het gewenste internet formaat. Aanleveren op DVD kan natuurlijk ook.

Bedrijfsfilm laten maken

Wij maken en bedenken bedrijfsfilms die de moeite waard zijn. Films waarover gesproken wordt op een positieve manier. Films die blijven hangen.
Het woord bedrijfsfilm is geen synoniem voor saai of ongeïnspireerd staan praten. We bedenken manieren om de aandacht van uw doelgroep vast te houden. Saaie kost hoort niet in een bedrijfsfilm; daar zijn jaarverslagen voor.

1001 Mogelijkheden voor uw bedrijfsfilm

De bedrijfsfilms die wij maken hebben allemaal een heel duidelijk doel: uw doel. Daarom zal onze eerste vraag zijn; “Wat wilt u bereiken met de bedrijfsfilm?”. Met het antwoord op die vraag kunnen we bepalen welk soort film het beste aansluit bij het doel. Deze essentiële stap wordt nogal eens vergeten. Daarom is het belangrijk te blijven focussen op het doel van de film en niet meteen te denken in vormen en beelden.

Online Video Marketing

Filmpjes en video’s op websites zijn razend populair. Online video marketing is een perfect middel om uw bedrijf, product of dienst te promoten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een filmpje op uw website heeft vele voordelen

  • Levendig: met een filmpje wordt uw website een stuk levendiger; er is immers meer te beleven dan alleen ‘saaie’ tekst.
  • Interessant: een website waarop filmpjes staan wordt interessanter om naar te kijken. Met de juiste combinatie van vorm en inhoud is het eenvoudig om de aandacht van een bezoeker vast te houden.
  • Inzichtelijk: met een filmpje op uw site kunt u inzichtelijk maken wat moeilijk in woorden uit te leggen is. Laat het zien!
  • Persoonlijk: mensen in beeld zorgen voor een (tromgeroffel…) mensenlijk beeld van uw bedrijf. Gezichten trekken de aandacht. U krijgt dus aandacht ipv aandacht te moeten vragen!

Goggle is gek op Online Video

Video en Google

Online video kan u enorm helpen om beter gevonden te worden in Google!
Of het een filmpje voor YouTube, Vimeo of een ander platform betreft maakt in principe niet uit. Er zijn veel mogelijkheden om beter te scoren in de zoekmachines door gebruik te maken van video.

Videoproductie nodig? In contact komen is…Zo GEBEURD