Vorm

Creatief met dat beetje extra voor een perfect eindresultaat.

Geef ideeën vorm, zorg voor de juiste uitstraling en maak uniek beeldmateriaal.
Afgestemd en in stijl met de doelgroep.

Alles begint met een idee

Een idee valt of staat bij de uitvoering ervan. Bij Zo GEBEURD hebben ze voor ieder idee de juiste aanpak.
Dus kom maar op met een idee. Of ben je op zoek naar een goed idee. Kom dan bij ons even brainstormen.

Ontwerp en uitvoering

Rechtstreeks contact, dat zorgt voor duidelijkheid over wat er verwacht wordt. Tekst, vormgeving, beeld (grafisch of audiovisueel) en de definitieve uitvoering worden direct in het conceptstadium op elkaar afgestemd.

Dit is ons vak, aanvoelen wat er speelt en dat vertalen in beeld en vorm.

Logo & Huisstijl

Ontwerp met karakter

Een logo laten ontwerpen is meer dan alleen een leuk plaatje laten maken. Maar dat hoeft natuurlijk geen duizenden euro’s te kosten. Onze logo ontwerpers verstaan hun vak en werken effectief en efficient.

Uw logo vormt de basis: de kern van uw huisstijl. Daarnaast zijn er elementen zoals kleuren en vormen die terugkomen op uw briefpapier, uw visitekaartje, uw advertentie, uw bedrijfsauto, etc. Allemaal samen vormt dat uw identiteit.
Een krachtige identiteit voor uw bedrijf is het resultaat van consistent zijn. Keer op keer en altijd en overal dezelfde uitstraling hebben.

Brochure & Folder

Ontwerpen met een missie

Een bedrijfsbrochure vraagt om een andere aanpak dan een productbrochure. De belangrijkste vraag is dan ook: waarom heeft u een brochure?
Met het antwoord op die vraag kunnen we u beter helpen om uw doel te bereiken. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het opmaken van de brochure: wij denken mee over de teksten en over de juiste plaatsing daarvan.

Een folder kan een zeer krachtig marketinginstrument zijn. Daar heeft u professionals voor nodig die niet alleen uitblinken in het ontwerpen, maar ook nog eens weten wat er tekstueel nodig is.
Soms zit het verschil in de afbeeldingen en soms in de teksten. We adviseren u uiteraard graag.

Poster & Flyer

Doelgericht vormgeven

Door tijd te nemen voor het daadwerkelijke doel van uw poster zorgen we voor een ontwerp dat de aandacht trekt van uw publiek. Met de combinatie van de juiste tekst en een pakkend ontwerp trekt u direct de aandacht van uw doelgroep!

Een flyer ontwerp is de perfecte manier om uw feest, evenement of bedrijf te promoten. De drukkosten zijn laag en het bereik is groot. Wij weten inmiddels als geen ander wat er nodig is om de aandacht te trekken met een flyer ontwerp.

Advertentiecampagnes

Adverteren in kranten en tijdschriften is tegenwoordig niet meer zo trendy. Door de overvloed aan online media wordt het steeds lastiger om de beoogde klant met een advertentie te bereiken. Toch kan adverteren in vakbladen verrassende resultaten opleveren.

Ons advies blijft van kracht voor alle advertentiecampagnes: Herhaling is de kracht van de reclame.
Naamsbekendheid en herkenning worden opbouwd door o.a. regelmatig te adverteren. We gaan daarbij goed na met welk medium er zoveel mogelijk de doelgroep wordt bereikt.

Benieuwd naar ons gevoel voor vorm? In contact komen is…Zo GEBEURD